Horus Business Consulting - Vaš pouzdani partner na putu do uspjeha

Horus Business Consulting provodi usluge poslovnog savjetovanja o bespovratnim sredstvima te ostalim mogućnostima financiranja malog i srednjeg poduzetništva, izrade cjelokupne natječajne dokumentacije, kao i provedbe projekata. Sve što trebate učiniti je obratiti nam se s povjerenjem kako biste maksimalno iskoristili prilike za unaprjeđenje vlastitog poslovanja. 

Horus Business Consulting nudi novi proizvodni program uredskog reklamnog pribora.

Cilj Horus Business Consulting-a je upoznati poduzetnike s mogućnostima financiranja projekata putem EU fondova te pružiti pomoć u izradi potrebne dokumentacije kako bi se odvažili prijaviti svoje projektne ideje i iskoristiti sredstva koja su im na raspolaganju.

Misija našeg društva je pomagati hrvatske tvrtke u ostvarivanju jednostavnijeg i djelotvornijeg napretka, kroz BESPOVRATNE potpore Europske Unije. Naš glavni cilj je imati što više zadovoljnih trgovačkih društava među našim partnerima. U svrhu postizanja toga cilja trudimo se učiniti sve na području pisanja natječajne i projektne dokumentacije, kako bi naša djelotvornost bila na najvišoj mogućoj razini.

Naša vizija je postati referentno ime za ostvarivanje uspješnih poslovnih rezultata u pripremi i provedbi projekta EU fondova. Biti među vodećim hrvatskim tvrtkama za pisanje i provedbu EU projekata, uz pružanje stručnih konzultantskih znanja.

Obratite nam se s povjerenjem te ugovorite besplatno savjetovanje o Vašim konkretnim mogućnostima.

Kontaktirajte nas

  • Antuna Matije Reljkovića 49, 32000 Vukovar, Hrvatska
  • +385 91 2830 032
  • info@horus.hr
  • www.horus.hr