Usluge savjetovanje, izrade dokumentacije i provedbe projekata

Horus Business Consulting provodi usluge besplatnog savjetovanja o bespovratnim sredstvima te ostalim mogućnostima financiranja malog i srednjeg poduzetništva, gdje Vas naš stručnjak posjećuje i u razgovoru sa Vama dolazi do zaključaka te Vam predlaže, u skladu sa Vašim mogućnostima, u kojem smjeru biste trebali krenuti i koje su Vaš mogućnosti dodatnog financiranja što će Vam omogućiti razvoj poslovanja i konkurentnost na tržištu.

Sve što trebate učiniti je obratiti nam se s povjerenjem i dogovoriti Vaš termin kako biste maksimalno iskoristili sve svoje mogućnosti.

Ako planirate ulaganje u budućnosti koje je u okviru predmetnih natjeĉaja, odnosno bilo koju vrstu ulaganja u poboljšanje konkurentnosti i razvoja Vašeg gospodarskog subjekta, stojimo Vam na raspolaganju. 

Horus Business Consuliting Vam nudi uslugu savjetovanja i izrade cjelokupne natječajne dokumentacije, kao i provedbe projekata.

Sve što trebate učiniti je obratiti nam se s povjerenjem kako biste maksimalno iskoristili prilike za unaprijeđenje vlastitog poslovanja.

Kontaktirajte nas

  • Antuna Matije Reljkovića 49, 32000 Vukovar, Hrvatska
  • +385 91 2830 032
  • info@horus.hr
  • www.horus.hr